DeLaval med igen på Agromek: Stor stand med mange nyheder

DeLaval ønsker at vise, at virksomheden er totalleverandør inden for mælkeproduktion inklusiv kvægrådgivning.

DeLaval er efter flere års fravær nu tilbage og udstiller på Agromek 2018. 

DeLaval, der producerer og sælger udstyr til mælkeproducenter over hele verden, får en stand på over 300 kvadratmeter på Agromek, oplyser DeLaval i en pressemeddelelse.

"Vi har valgt en stor stand, hvor vi kan præsentere hele vores sortiment.

Vi kommer med mange nyheder, som vi gerne vil vise mælkeproducenterne, og i forvejen har vi mange produkter, som hjælper med et forbedre gårdens dyrevelfærd, rentabilitet, fødevaresikkerhed og arbejdseffektivitet," siger DeLavals Sales territory manager for Danmark, Bjarne Ebbesen.

"Samtidig vil vi også gerne vise, at vi har en stor organisation, der er parat til at servicere vores kunder. Det er nemlig en vigtig parameter for kunderne, at de kan regne med en hurtig service," fortsætter Bjarne Ebbesen

Han fortæller, at baggrunden for at udstille på Agromek blandt andet er muligheden for at møde mange både eksisterende og kommende kunder.

"Desuden ønsker vi at være mere synlige og vise, at virksomheden er totalleverandør inden for mælkeproduktionen inklusiv kvægrådgivning," siger Bjarne Ebbesen.

"Vi er overbevist om, at der er en god fremtid for mælkeproduktionen i Danmark, hvor vi har nogle af de mest effektive mælkeproducenter i verden. Men for at fastholde den høje effektivitet er der blandt danske mælkeproducenter også meget stor fokus på at optimere det eksisterende produktionsapparat, siger Bjarne Ebbesen

DeLavals tilbagevenden til Agromek er en meget glædelig nyhed for Agromeks direktør Claus Hermansen.

"Jeg er glad for, at vi endnu en gang kan byde DeLaval velkommen på messen. Jeg er sikker på, det vil blive meget godt modtaget hos mange besøgende, at DeLaval er med igen. Det er med til at cementere, at Agromek er messen med den store bredde til både husdyrbrug og planteavl," siger Claus Hermansen i pressemeddelelsen.

Agromek 2018 holdes fra tirsdag den 27. til fredag den 30. november 2018 i MCH Messecenter Herning.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.