Der var ikke meget antydning af gravøl på Kvægkongressen – var det mon Loses fortjeneste?

Med en dugfrisk Svarer-rapport med drastiske reduktioner af kvægholdet i sigte kunne Kvægkongressen sagtens udvikle sig til en afdæmpet og trist affære. Men sådan oplevede ugens klummeskribent slet ikke snakken rundt på gangene.

Jeg har været til en del kvægkongresser efterhånden, og jeg har i alle årene glædet mig til de to dage i Herning, hvor godt og vel 2.000 kvæginteresserede dukker op for at få politiske pejlemærker, faglig viden og tid til at snakke på kryds og tværs.

Jeg glædede mig også til årets udgave, som løb af stablen 26. og 27. februar. Jeg var også forventningsfuld, men det var med en anderledes spænding i år, fordi kongressen blev afviklet ugen efter, at den længe ventede Svarer-rapport blev...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.