DR-analytiker: Konservative vil måske genåbne landbrugspakken
Eva Kjer er ikke ved at vælte som minister, vurderer DR’s politiske analytiker Christine Cordsen.

Taburetten under miljøminister Eva Kjer Hansen (V) vakler ikke, selvom forskere og politikere beskylder hende for at have fordrejet beregninger af landbrugspakken. Det siger DR's politiske analytiker Christine Cordsen.

De Konservative har meldt ud, at de måske trækker deres støtte til landbrugspakken. Landbrugsordfører for de Konservative Rasmus Jarlov har meldt ud, at partiet er i en afklarende fase, hvor de venter en forklaring fra Eva Kjer Hansen.

Rasmus Jarlov udtaler, at partiet ikke vil drage nogen konklusioner over for Miljø- og Fødevareministeren eller regeringen før de "rigtige oplysninger" er tilgængelige.

Oppositionen kræver gennemgang af landbrugspakke Tirsdag 16. februar 2016 · 07:39

Muligvis vil de Konservative tvinge Eva Kjer til at genåbne og genforhandle landbrugspakken, men ikke vælte hende som minister, vurderer DR’s politiske analytiker Christine Cordsen.

"Hvis de Konservative synes, at miljøeffekterne ikke er helt, som de kunne tænke sig, er der også den mulighed, at man åbner pakken og laver endnu flere af de initiativer, som skal kompensere for, at landmændene får lov at gøde noget mere," siger hun til DR.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.