Dybstrøelse giver alle køer en bedre start
Kunsten er at opfylde lovkravet om en ædeplads pr. nykælver, så både køerne i opstartsfasen, resten af besætningen og besætningsejer og ansatte får noget ud af det. To vidt forskellige bedrifter og en erfaren bygningsrådgiver deler ud af deres erfaringer. Artiklen er første gang publiceret i magasinet Kvæg Special nr. 1, april 2016.
På Højbjerggård har Kristian Nielsen lavet en nykælver- og aflastningsafdeling i forlængelse af den gamle stald, og det har givet køerne direkte adgang via bagingang til malkestalden.  -------- OPTIMALT TILSYN OG DYBSTRØELSE VED UDVIDELSE ----------------------- Kristian Nielsen fik sand i sengebåsene for halvandet år siden og har efterfølgende oplevet en ydelsesfremgang på 1.400 kg EKM pr. årsko samt en halvering af udgifterne til klovbeskæring. Helt så høje forventninger har Dansk...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Kvæg+ for 129 kr/md.

Tilmeld dig Kvæg+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.