EU-Kommissionen: Smørpriser kan bryde sammen
Mejeriprodukternes værdi vil dog holde det nuværende niveau i de kommende måneder, lyder vurderingen.

De europæiske mælkepriser vil forblive høje, men de stærkt stigende smørpriser kan muligvis bryde sammen, lød det søndag fra Europa-Kommissionen. Det skriver Dairy Industry Newsletter. 

Mælkepriserne stiger stadig, og mejeriprodukternes værdi ’forventes at forblive uændret i de kommende måneder’, sagde Kommissionen med henvisning til væksten i verdenshandelen.

Så skete det - smørprisen falder Kvæg Torsdag 28. september 2017 · 09:24

Kommission var mere afdæmpet i forhold til udsigterne for SMP-priserne, som er på vej til at falde yderligere fra de i forvejen lave niveauer på grund af udløbet af dette års EU-interventionsordning.

For smør forudser Kommissionen en "mulig pris-korrektion", som følge af en stigende efterspørgsel på alternative produkter.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.