Eurotier-gæster flokkes om dansk kæmpestand

Ni udstillere er gået sammen på stor fælles stand for at vise de ypperste løsninger til kvægbruget.

De store skilte på standen i et attraktivt hjørne i hal 27 har kun ét budskab: Danmark.

På en af EuroTiers større stande med 350 kvadratmeter udstiller ni danske firmaer blandt andet malkegrej, genetik, staldinventar og grej til gyllehåndtering. Desuden deltager Videncentret for Landbrug, Kvæg med Arlagården-konceptet.

At vurdere ud fra travlheden under LandbrugsAvisens besøg på standen, der med den ideelle hjørneplacering kan ses på lang afstand på gangene i den vigtigste hal med alle de store kvægbrugsudstillere, er fællessatsningen en succes.

Det bekræfter Jan Larsen, fra den danske ambassade i Berlin, der har været tovholder og finansiel bidragyder til eksportsatsningen.

»Det går rigtig godt. Det har været et stort arbejde, men resultatet er blevet flot. De mange firmaer sikrer, at der hele tiden er aktivitet på standen. Her har vi ti skud i bøssen i stedet for kun et i bestræbelsen på at få hevet nogle ordrer hjem til Danmark,« siger han.

Fyraftensmøder og eksportstøtte

Blandt andre malkeudstyrsfirmaet S.A.C, der altid har været meget eksportorienteret, benyttede førstesalens mere intime café-agtige rum til en række nærmere drøftelser med kunder fra især Østeuropa og det tidligere Sovjetunionen.

Foruden selve udstillerne og deres produkter, arrangeres der også såkaldte fyraftensmøder sidste på udstillingsdagene med særlige emner, hvor Danmark står stærkt, for eksempel mælkekvalitet.

Desuden kan Eksportkreditfonden træffes på standen til en drøftelse af større projekter i udlandet med danske leverandører.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.