Farm Festival 2015 får fokus på egnsspecialiteter
Finder sted på dyrskuepladsen i Hurup pinselørdag 23. maj.

Med tre succeser i bagagen er initiativgruppen bag Farmfestivalen allerede i fuldt sving med planlægning af Farm Festival 2015, som i lighed med de tre forgående år foregår på Dyrskuepladsen i Hurup – og finder sted pinselørdag 23. maj.

”Vi er glade for den flotte opbakning omkring Farmfestivalen, hvilket naturligvis er en forudsætning for et vellykket arrangement. I 2015 vil der igen være fokus på en stor hesteudstilling og forskellige opvisninger med heste. Landbrugsmaskiner og redskaber til haven vil igen være et væsentligt emne. Ligeledes vil der være veterantraktorer, børnedyrskue, barselgang og masser af underholdning til både børn og voksne”, fastslår initiativgruppen.

Egnsspecialiteter

I en tid hvor der er stor interesse for det nordiske køkken, vil temaet for Farm Festival 2015 handle om egnsspecialiteter inden for fødevarer, drikkevarer m.v. – herunder forventet udstillinger med lokale producenter, der fremstiller specialprodukter eller gør en indsats for at udbrede kendskab til andre lokale og interessante produkter.

”Der er fortsat mange store og små detaljer, der skal falde på plads før Farmfestivalen. I den forbindelse opdaterer vi løbende vores hjemmeside med nyheder og nyttige informationer”, lyder det fra initiativgruppen.

Læs mere på www.farmfestival.dk

 

Mere om dette tema

Her kan du finde artikler om de mange dyrskuer, der kommer i løbet af 2015. 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.