Festlige dyrskuedage i Horsens under forberedelse
Masser af show, underholdning og hygge for hele familien på dyrskuet i Horsens den 12. og 13. juni

Forberedelserne til det årlige dyrskue i Horsens er i fuld gang, og der vil i år blive lagt ekstra vægt på at gøre dyrskuet til en familiebegivenhed med aktiviteter for alle, også folk fra byen.

Det Østjyske Dyrskue i Horsens finder sted den 12. og 13. juni og arrangeres af Foreningen Land & By Østjylland.

"Vi er i fuld gang med at planlægge de to dyrskuedage, og vi vil i år have særlig fokus på familieaktiviteter, der rammer bredt og også har interesse for bybefolkningen," siger foreningens formand, Peter Søgård Mortensen.

Foreningen Land & By Østjylland har netop holdt generalforsamling.  Her blev Peter Søgård Mortensen genvalgt som formand og Birgitte Pust blev genvalgt som næstformand.

Kom og klap dyrene

Dyrskueformanden siger, at foreningen gerne vil gøre dyrskuet til en begivenhed, der har noget for enhver smag og kan trække en masse mennesker til fra både by og land.

"Det handler selvfølgelig om, at vi gerne vil vise, hvad landbruget står for, men vi ønsker samtidig at gøre dyrskuet til en festlig begivenhed, der har interesse for bybefolkningen."

Dyrene er fortsat omdrejningspunkt for arrangementet, og dyrskueforeningen glæder sig til at invitere byens befolkning ud på pladsen, hvor de kan komme på helt tæt hold af køer, heste, får og andre dyr.

"Det kan jo være en kæmpe oplevelse for et barn at få lov at klappe en kalv. Vi har også grisevæddeløb på programmet igen, for det har de seneste år været et rigtigt populært indslag. Vi får i år lavet en tribune, så tilskuerne bedre kan følge med."

Ud over den store dyreudstilling, maskiner og show på pladsen bliver der masser af underholdning med bl.a. gymnastikopvisning, hundeopvisning samt en stor kagedyst, hvor der gælder om at frembringe de mest lækre og flotte kager.

Når Horsens Cityforenings arrangement, ”Skønne Danmark”, afvikles på Torvet i Horsens den 28.-30. maj,

Mere om dette tema

Her kan du finde artikler om de mange dyrskuer, der kommer i løbet af 2015. 

vil Foreningen Land & By Østjylland deltage og reklamere for dyrskuet, for at skabe interesse.

Her rykker landmænd ind på Torvet foran rådhuset med heste, køer, grise og kaniner, og de vil også tagenogle af deres store maskiner og traktorer med til byen.

I forbindelse med ”Skønne Danmark” kan man på landbrugets udstilling ved rådhuset købe billetter til dyrskuet til familiepriser.

Læs mere om dyrskuet og tilmelding på www.dyrskuet-horsens.dk

Faktaboks

Tilmelding i fuld gang

Der er åbent for tilmelding af både dyr og maskiner til dyrskuet.

- Vi håber, at udstillerne vil melde ind i god tid af hensyn til planlægningen, siger dyrskueformanden.

Sidste frist for tilmelding af heste er den 30. april, og for køer er datoen den 8. maj.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.