Fleksible multiskrabere renser helt op

JB Multiskrabernes skraberblad kan drejes op til 60 grader og det gør dem blandt andet effektive til at skubbe foder ind på foderborde.

Står man og mangler et effektivt redskab til at skubbe foder ind hos dyrene eller til at skrabe foderbord, plansiloer, veje, pladser, foderlader, gangarealer og spalter, så er de to nye JB Multiskrabere fra JB Maskiner den oplagte løsning.

JB Multiskraber med hydraulisk svingbart skraberblad kan dreje til både venstre og højre.

Den fås også i version, der kun skraber til højre eller, hvis det ønskes, til venstre.

JB Multiskraberen med svingbart skraberblad kan hydraulisk drejes trinløst 0-60 grader til den ene eller den anden side. Det gør multiskraberen effektiv til at skubbe foder ind på foderborde.

Det svingbare skraberblad er monteret på en bærearm og drejer i to punkter, op til 30 grader i hvert punkt.

Det ene drejepunkt er der, hvor bærearmen er monteret på selve redskabsrammen, mens det andet er der, hvor skraberbladet er monteret på bærearmen.

Enkel og robust

Skraberbladets fremskudte placering på en bærearm giver her plads til, at det kan drejes skarpt, selv om den svingbare JB Multiskraber er monteret på en op til to meter bred læssemaskine.

På den mere enkle JB Multiskraber er skraberbladet er monteret direkte på redskabsrammen og svinger i ét punkt. På denne model er skraberbladet forskudt i forhold til læssemaskinen, så der ikke køres oven i foderet, når der skubbes foder ind.

Begge de to nye skrabere fra JB Maskiner er kendetegnet ved en enkel og robust konstruktion samt stor brugervenlighed.

De kan monteres på læssemaskiner fra et ton og op til 10 ton.

Stålforstærket gummiblad

Begge skrabermodellerne fås i arbejdsbredderne 165, 220, 270 og 320 centimeter. Det kraftige, udskiftelige gummiblad er forstærket med stålindlæg, hvilket giver det en lang levetid.

Den yderste del af skraberbladet i hver side kan drejes fremad. Her kan der vælges mellem tre knækvinkler ved hjælp af en split, der sættes ned i indstillingshuller i skraberbladets metalramme.

JB Maskiner er desuden kendt for en stribe nyttige redskaber til kvægbruget som for eksempel sandriver, rotorriver og varmekasser. Mange af dem er ligesom de nye multiskrabere udviklet i samarbejde med danske kvægbrugere.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.