Glad Kronprinsesse Mary med Arla-mælk i hånden

Arla fik lov til at vise deres seneste produkt frem for H.K.H. Kronprinsesse Mary.

Mon ikke, vi har en enkelt læser eller to, der er andelshaver eller ansat ved Arla - og som er royalist?

Værsgo, her er et foto af H.K.H. Kronprinsesse Mary, der står og smiler med en Arla-karton i hånden. Hun snakkede med Tomas Pietrangeli, direktør for Arla Danmark, da Kronprinsessen var til Økodag på Bækkenstoft i Kirke Hyllinge på Sjælland.

Tomas Pietrangeli startede som direktør for Arla Danmark i august sidste år. Han har varslet et stort antal nye produkter for at gøre op for det faldende salg på hjemmemarkedet.

Det er Lejre Mælken, Kronprinsesse Mary står med i hånden på fotoet. Det er Arlas nye mælk, som er mejerikoncernens første mælk produceret på råvarer fra et lokalt område.

Lejre, der har SF-politikeren Mette Touborg som borgmester, som også var til Økodag på Bækkenstoft, har markedsført sig selv som økologi-kommune.

Emneord mælk, økologi

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.