Grib en øl og hop ind i forskernes verden
Agro Business Park inviterer til øl og en snak om de nyeste forskningsprojekter tirsdag eftermiddag.

Tag en øl og bliv klogere på, hvad forskerne arbejder med.

Sådan lyder tilbuddet til de tørstige og vidensbegærlige deltagere på Farmertech tirsdag eftermiddag.

Det er Agro Business Park, som står bag det noget utraditionelle tiltag for at gøre endnu flere landmænd interesserede i, hvad forskerne på Aarhus Universitets afdeling i Foulum arbejder med.

Over en øl kan de blandt andet høre om varmelampen, som regulerer sin lysudstråling efter en given kurve for grisenes varmebehov. Et andet projekt er den selvbetjente kælvningsboks, som AU Foulum udvikler i samarbejde med inventarproducenten Jyden.

Seancen er desuden tænkt som ideudvikling mellem forskere og landmænd, fortæller Anne-Luise Skov Jensen, Project Manager ved Agro Business Park.

»For forskerne har det stor værdi at høre slutbrugernes mening om deres projekter, så vi kan målrette dem til det reelle behov i landbruget,« supplerer hun.

Arrangementet finder sted på Innovationstorvet, hvor Agro Business Park har sin stand.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.