Grovfoderdag viser majssorter med speciale i at bekæmpe ukrudt
KWS har nye, højtydende sorter med til de økologiske mælkeproducenter og majsdyrkere til fremvisning på Økologisk grovfoderdag 15. maj.

21 virksomheder deltager på Økologisk grovfoderdag 15. maj på Vejgården mellem Varde og Grindsted. KWS er en af dem, og de har deres bedste sorter med til økologerne.

Det fortæller Økologisk Landsforening i en pressemeddelelse.

På nuværende tidspunkt er 21 firmaer klar til at møde de økologiske landmænd med en stand på Vejgården I/S ved Varde, hvor arrangementet finder sted 15. maj.

"Det er dejligt med så stor en opbakning til et nyt initiativ. Der bliver masser at se på og opleve for de besøgende landmænd, uanset om man er interesseret i maskiner, frøblandinger, urter eller foder, siger en tilfreds arrangør, Claus Østergaard, der er plantechef i ØkologiRådgivning Danmark.

Tidlige majssorter

En af de virksomheder, der udstiller på Økologisk grovfoderdag, er frøfirmaet KWS Scandinavia A/S, der er specialiseret i majsforædling.

Produktansvarlig Ken Brink fortæller, at KWS har nye, højtydende sorter med til de økologiske mælkeproducenter og majsdyrkere.

"Det er tre meget tidlige sorter, der kommer hurtigt ud af starthullerne og formår at dække godt af for ukrudt i rækken - egenskaber, som ikke mindst økologer særligt har brug for," siger Ken Brink.

KWS’s tidlige majssorter vil blive udsået på et demonstrationsareal på Vejgården I/S og er forhåbentlig kommet op 15. maj.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.