Han tager topafkast hjem på flerstrenget avl

Kristoffer Kappel har i flere år drevet et intensivt avlsarbejde på den tredjedel af køerne, som ikke er krydsninger. På to måneder gav det lige pludselig 200.000 uforudsete kroner til bankkontoen.

At renavl ikke behøver blive et fravalg af krydsningsavl og omvendt, er netop bevist i Kristoffer Kappels besætning ved Hurup i Thy.

Siden år 2000 har han drevet krydsningsavl på en stigende andel af besætningen, og siden 2005 har det været efter principperne i Kombi-Kryds.

I dag er to ud af tre køer i besætningen krydsninger, men det holder ikke Kristoffer Kappel tilbage fra at drive intensivt avlsarbejde med kernebesætningen. Og forleden gav indsatsen for alvor pote.

Fire...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.