Her spottes de mest klimavenlige bøffer
På TAMU Center Vitskøl Kloster afprøves et anlæg, som kan registrere dyrenes foderudnyttelse. En høj foderudnyttelse giver øget indtjening til landmanden og lavere belastning af klimaet.
Klima og økonomi går hånd i hånd, når det handler om foderudnyttelse. Et lavt foderforbug pr. kg tilvækst medfører nemlig både en lav klimabelastning og en lav foderomkostning for landmanden, som gerne vil producere kød. Derfor er Allfeed-anlægget fra Allflex dan-mark, som i øjeblikket testes på TAMU Center Vitskøl Kloster ved Ranum i det vestlige Himmerland, interessant. Anlægget registrerer kødkvægstyrenes indtag af ensilage og tilskudsfoder, og sammenholdt med tyrenes tilvækst giver...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Kvæg+ for 129 kr/md.

Tilmeld dig Kvæg+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.