Indlæg om klima og bæredygtighed hitter på kommende kongres

Indlæg om klima og bæredygtighed har størst søgning på den kommende kvægkongres.

Danske kvægbrugere vil i meget høj grad gerne blive klogere på klimaet og bæredygtigheden.

Det kan man udlede af en oversigt over søgning til enkelt-indlæg på Kvægkongressen, som Seges har udarbejdet til LandbrugsAvisen.

Den største interesse vises overfor paneldebatten om klima, som afholdes næste mandag eftermiddag.

Paneldebatten har fået overskriften ’Klima og kvægbruget’ og her vil Alex Vanopslagh, formand for Liberal Alliance, Lena Rohn, Fødevare- og miljøpolitisk chef hos Dyrenes Beskyttelse, Michael Minter fra Tænketanken Concito, Signe Munk, klima- og energiordfører for SF og Flemming Nør-Pedersen, direktør, Landbrug & Fødevarer, debattere.

Det næstmest søgte indlæg handler om bæredygtighed, hvor CSR-direktør hos JYSK, Rune Jungberg Pedersen, vil debattere med svineproducent Jonas Würtz fra Go-Gris I/S. Fra Seges medvirker konsulent Rasmus Berg Larsen.

Det tredje mest søgte indlæg er foredragsholder Lone Franks 24 spørgsmål til klimaprofessorerne Peter Lund og Jørgen E. Olesen, Aarhus Universitet.

På fjerde pladsen er indlægget om ko-kalv samvær og det femte mest søgte indlæg handler om robust økonomi.

Læs mere om kvægkongressen på kvaegkongres.dk

Emneord Kvægkongres 2020

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.