Irlands mælkeproducenter trykker speederen i bund
I årets første ni måneder har de irske mælkeproducenter produceret 6,1 mia, liter mælk.

Irlands mælkeproduktion er i årets første ni måneder steget med hele 8,2 procent sammenlignet med samme periode sidste år. Det skriver netmediet agriland.ie

I de ni måneder har de irske mælkeproducenter produceret 6,1 mia, liter mælk. I forhold til sidste års første ni måneder er produktionen altså vokset med hele 462,3 mio. liter mælk.

I september måned aftog forarbejdningsvirksomhederne 644,8 mio. liter, hvilket er 10,5 procent over samme måned sidste år.

Irland har ca. 1,4 mio. malkekøer, som har plads i staldene hos 15.639 mælkefarmere. Heraf har 80 procent udvidet antallet af køer siden 2014. Farmerne er kendt for have en hård omkostningsstyring med en lav produktionspris til følge.

Målet for den irske mælkesektor er at nå op på at producere 8,25 mia. liter mælk i 2020.

 

  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.