IT-knas udsætter deadline for millionstor byggepulje
Landbrugsstyrelsen har haft it-problemer og udsætter derfor deadline til støttepulje.

Kvægbrugere, som endnu ikke har nået at indsende en ansøgning om at få del i Moderniseringsstøtteordningen 2020, kan nå det endnu.

Det meddeler Landbrugsstyrelsen efter at det torsdag ikke var muligt at indsende ansøgninger, fordi styrelsens leverandør af it havde et strømnedbrud. Fristen udskydes med tre dage og ansøgere skal derfor indsende materiale inden kl. 23.59 mandag d. 2. november.

Moderniseringsstøtteordningen rummer 250 mio. kroner, og pengene gives med det formål at reducere miljøpåvirkningen fra kvægsektoren, ved at reducere ammoniakudledningen fra stalden samt styrke bedrifternes levedygtighed, produktivitet og ressourceeffektivitet. Der gives tilskud til bedrifter med mælkeproduktion og slagtekalveproduktion.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.