Kæmpe producent af malkerobotter dropper malkeudstyr på Nutrifair

DeLaval vil gerne bidrage til at øge køernes holdbarhed og livsydelse og sætter derfor fokus på sit øvrige produktprogram på sin stand på Nutrifair.

Når et firma lige nu har stor succes med et bestemt produkt, skulle man tro, at det var nærliggende at fylde sin Nutrifair-stand op med det pågældende produkt.

Men ikke hos DeLaval, som udstiller på Nutrifair for første gang og lige nu har stor succes med sin nyeste generation af malkerobotter.

Men hverken den nye VMS 300, den endnu nyere VMS 310 med indbygget reproduktionskontrol eller nogen af de andre malkeløsninger, Delaval er mest kendt for, finder du på standen.

God økonomi

"DeLaval har også andre produkter end malkeudstyr og et fokus på koens holdbarhed og livsydelse, fordi det er der god økonomi i for den enkelte mælkeproducent. Derfor har vi valgt at sætte fokus på vores øvrige produkter, som kan supportere et mål om øget holdbarhed og livsydelse", forklarer Dan Larsen, marketingsmanager for det nordeuropæiske marked.

Derfor kan man på standen få en interessant lille bog, der gennem ti spørgsmål til landmanden sætter fokus på en række af de faktorer, der kan føre til ufrivillig og for tidlig udsætning.

Bogens eksempler viser også, hvordan produktionsøkonomien kan forbedres ganske pænt gennem øget holdbarhed og livsydelse.

Tre årsager

Hovedårsagerne til ufrivillig og for tidlig udsætning er primært dårlig yversundhed, halthed og dårlig reproduktion.

Det retter naturligt fokus på forhold som koens leje, ventilationen, inventaret, staldgulvet, staldgulvets renhed, det kunstige lys, vandforsyningen og forskellige systemer til at overvåge huld, reproduktion og sundhed.

Det er områder, hvor DeLaval i en lang årrække har produceret innovative produkter og løsninger. Og nu, med sin lidt usædvanlige satsning på Nutrifair, ønsker at sætte ekstra fokus på i forhold til både nye og eksisterende kunder, som måske mest kun kender DeLaval som leverandør af bedriftens malkeløsning.

Emneord Nutrifair 2020

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.