Køerne får grovfoder fra 170 hektar: Vi ved altid præcist, hvor meget foder vi har på lager
Kim Jørgensen har afskaffet lageret som en usikkerhedsfaktor. Det sker ved hjælp af udbyttemåler på snitter og vejeudstyr på fuldfodervognen. Artiklen er fra arkivet og publiceret første gang i fagmagasinet KVÆG, juli 2016.
»Kan man forestille sig en virksomhedsleder, der ikke ved, om hans varer på hylderne repræsenterer en værdi på en eller to millioner kroner?« Med det spørgsmål illustrerer Kim Jørgensen en af de usikkerhedsfaktorer, som altid har præget kvægbruget, nemlig størrelsen på foderlageret. Kim Jørgensen driver slægtsgården Toftlundgård syd for Vejen med 250 køer og cirka 220 hektar - hvoraf 170 hektar bruges til grovfoder. I de seneste par år har han kendt sit lager langt mere nøjagtigt end...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Kvæg+ for 129 kr/md.

Tilmeld dig Kvæg+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.