Karen Hækkerup:"Det er fantastisk storsindet af Rema"

Situationen for de trængte danske mælkeproducenter får Rema til at hæve prisen for en liter mælk med 50 øre. Pengene går ubeskåret til landets mælkeproducenter, som er hårdt ramt af faldende mælkepriser. Landbrug & Fødevarer roser Rema for initiativet.

Det er ikke hver dag, at et supermarked hæver prisen for at give overskuddet videre til andre. Men det er ikke desto mindre, hvad Rema netop har meldt ud vil ske på dansk mælk. På baggrund af faldende mælkepriser hæver supermarkedet nu prisen på en liter med 50 øre, og pengene vil ifølge Rema gå ubeskåret til danske mælkeproducenter.

Ifølge en pressemeddelse fra Landbrug & Fødevarer, fortjener initiativet stor ros.

"Det er fantastisk storsindet af Rema, at de kaster sig ind i kampen for at sørge for, at der også i fremtiden vil være danskproduceret mælk til forbrugerne, siger administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer," siger Karen Hækkerup og fortsætter:

"Udover frisk dansk mælk er der også en masse arbejdspladser på spil i Produktionsdanmark, både på gårdene, mejerierne, i transportsektoren og i detailhandlen.  Remas sympatiske initiativ er med til at sætte streg under, at vi skal gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe danske mælkebønder og sikre den gode danske mælk."

Karen Hækkerup deler Remas analyse af den alvorlige situation på mælkemarkedet.

"Hvis ikke vi gør noget, sætter vi ikke bare arbejdspladser og økonomi over styr, vi gambler også med en hjørnested i dansk madkultur, og det tror jeg rigtig mange danskere vil være enige med os i. Derfor håber jeg, at det er et initiativ, som forbrugerne vil tage i mod med åbne arme, når de køber deres mælk," siger Karen Hækkerup.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.