Kina udfordrer Indien som største mejerination

Kinas mejeriindustri vokser hurtigt.

Indiens position som verdens største mælkeproducent kan være på vej til at blive udfordret af Kina, hvis Indien ikke er opmærksom på kvalitet og innovation, ifølge den 7. udgave af Dairy India, som netop er blevet offentliggjort. Det skriver Dairy Industry Newsletter.

I bogen siges det, at Kinas mejeriindustri vokser endnu hurtigere og måske snart truer Indiens dominans i såvel mængde som kvalitet. 

Dairy India forudser, at Indiens private mejerier vil overhale andelsmejerierne og håndtere større mælkemængder end sidstnævnte inden for de næste fem år.

Dairy India vurderer desuden, at det indiske marked for mælk og mejeriprodukter - i detailleddet - vil vokse med helt op til 90 pct. mellem 2015  (5.300 mia. rupees svarende til 538 mia. danske kr.) og 2020 (10.000 mia. rupees eller 1.016 mia. danske kr.).
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.