Klar til at give afkald på nogle millioner, for at ung kan tage over

Jan Toft Nørgaard har gjort sin stilling klar i dyb respekt for kvægerhvervet. Det er vigtigere, at hans landbrug kan overtages af en ung landmand, end at han får flest mulig millioner med, når han sælger, sagde han på kvægmøde.

Da VKST tirsdag holdt stormøde for kvægbrugere, blev udfordringerne med generationsskifte rejst af unge landmænd. Det kan nemlig være meget svært at få finansiering til at komme ind på markedet og overtage et landbrug. I stedet sælges de til investorer eller større etablerede jordbrugere.

Midt i debatten rejste Jan Toft Nørgaard, mælkeproducent med 600 køer og 460 hektar og formand for 9.700 Arla-landmænd, sig med et bemærkelsesværdigt budskab:

- For mig er det vigtigere, at...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.