Klovplejeboksen bliver til Bovi Hoof Care
Firmaet har fået et bredt produktsortiment og eksporterer til flere lande og har derfor valgt at skifte til et mere dækkende firmanavn.

»Vi har været igennem en rivende udvikling de senest år, så har vi valgt at skifte navn fra Klovplejeboksen til Bovi Hoof Care.«

Sådan lyder den korte begrundelse fra Malene Hein Jørgensen, sales & marketing Manager, til navneskiftet.

Bovi Hoof Care, det tidligere Klovplejeboksen, startede i 2007 som et enkeltmandsfirma med fokus på ét produkt, nemlig den manuelle klovplejeboks til akut klovpleje. I de senere år har firmaet udviklet et voksede produktsortiment indenfor både klovbeskæring samt klovvask til såvel køer som søer, og leverer nu også produkter til bl.a. Norden, Tyskland, Østrig, Grækenland og Canada.

»Så for at matche den udvikling og internationalisering vi har gennemgået har vi valgt at skifte navn til, Bovi Hoof Care,« fortæller Malene Hein Jørgensen.

Hun understreger, at trods et nyt navn og et større produktsortiment er grundtanken bag firmaet den samme.

»Vores slogan ”because more knowlegde brings more value” er netop et udtryk for den grundlæggende filosofi som vi altid har arbejdet ud fra, nemlig at vores produkter skal afspejle den viden og erfaring vi har inden for landbruget,« siger hun.

Læs mere om Bovi Hoof Care på firmaets nye hjemmeside www.bovihoofcare.com

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.