Koldt vand til mælkekøling er ikke altid ’koldt’ nok

Mælkeproducenter, som anvender vandværksvand til mælkekøling, skal holde øje med, at vandet er tilstrækkeligt koldt i sommerperioden.

Der er vidde grænser, når det kommer til at definere, hvad koldt vand egentlig er.

Det har mælkekvalitetsrådgiverne hos Seges erfaret under deres besøg hos danske mælkeproducenter. Særligt hos landmænd, som bruger vandværksvand, kan temperaturen på det kolde vand stigende bekymrende meget i sommerperioden.

I 2016 registrerede kvalitetsrådgiverne flere steder ’koldt’ vandværksvand med temperaturer på 14 grader. Og i 2014 registrerede man en temperatur på 18 grader på det ’kolde’...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.