Konkurrence: Har du Danmarks højeste malkeko?

Har du Danmarks højeste malkeko? Så kan du vinde gourmetoste og en tur til Arlas besøgsmejeri i Brabrand ved Aarhus for familien og medhjælpere.

For nyligt døde verdens højeste malkeko, Blosom.
 
Det har fået Arla til at efterlyse Danmarks højeste malkeko. Her hos Landbrugsavisen.dk er vi også nysgerrige på at se den, så vi er gået sammen med Arla om at finde den. Er det mon dig, der har den?

Præmie

Arla udlodder en køletaske med gourmetoste - Arla Unika - til den landmand, der har malkekoen – samt en tur til Arlas besøgsmejeri i Brabrand ved Aarhus for landmanden, familie og medhjælpere. Omkostninger til transport og selve besøget dækkes af Arla.

Dusør

Der udloddes desuden en dusør til den person, der kan finde malkekoen, såfremt det ikke er landmanden selv. Dusøren består af en køletaske med Arlas gourmetoste fra UNIKA.

Sådan gør du

Højden på malkekoen måles ved krydset. Følg anvisningerne i vedhæftde dokument.
 
Send dit billede – med synligt målebånd –  til Arla:
 
Lars Bonde Jessen, Arla
Email: lars.bonde.jessen@arlafoods.com

Frist

Send dit foto inden d. 1. august.

Relaterede artikler

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.