Betalt indhold af MSD Animal Health

Kursus i medicinhåndtering er blevet nemt

Et medicinhåndteringskursus er lovpligtigt for alle, der vil behandle deres dyr selv. Disse kurser gennemføres af dyrlæger over hele landet og nu kan du også tage et kursus i medicinhåndtering hjemme i din sofa.

Et kursus i medicinhåndtering skal give dig en teoretisk og praktisk viden om forsvarlig og korrekt brug af medicin til dyr, samt sikre kendskab til gældende lovgivning.  Du skal ifølge loven gennemgå mindst 4 timers teori og 4 timers praktisk undervisning. 

Det nye e-learnings kursus er godkendt af Fødevarestyrelsen til at dække den teoretiske del af et medicinhåndteringskursus og udbydes i samarbejde med din dyrlæge. Når du har bestået dette teoretiske kursus, vil din dyrlæge gennemføre den praktiske del.

Kurset består af 14 lektioner med tilhørende quiz-spørgsmål. Du lærer om korrekt opbevaring og håndtering af medicin, korrekt behandling af alle dyrearter, lovgivning omkring brug og håndtering af medicin, bivirkningsrapportering og meget andet.

Kurset udbydes på dansk og engelsk og er velegnet til danske og udenlandske medarbejdere i landbruget, landbrugsskoleelever, dyrepassere, hesteejere og andre, der har behov for at kunne behandle deres dyr selv. Det er sat op til PC og iPad, så du nemt kan tage det derhjemme. Der udstedes desuden et certifikat ved beståelse. 
Du kan få adgang til dette kursus hos din dyrlæge.

Emneord MSD Animal Health

Betalt indhold af MSD Animal Health

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.