Kvæg lever som kongelige: Massage og chokolade hver dag

Scott de Bruins giver sine dyr mellem et og to kg Cadbury-chokolade - hver dag.

Hos Scott de Bruin på gården Mayura i de sydlige Australien, får Wagyu-kvæget chokolade hver dag.

Formålet er at gøre det eksklusive kød endnu mere saftigt og marmoreret, end det allerede er, skriver Farmes Weekly.

I forvejen får Wagyu-kvæget hos de helt traditionelle producenter i Japan hver dag både massage og mask fra øl- eller risvinproduktion, ligesom der spilles klassisk musik i staldene. Om det også er tilfældet hos Scott de Bruin, forlyder der ikke noget om.

Hos Scott de Bruin, der har produceret Wagyu i 20 år, får dyrene mellem et og to kg Cadbury choklade hver eneste dag. Chokoladen bidrager efter sigende til en langsom tilvækst.

Scot de Bruin sælger bl.a. kødet til Michelin-restauranter i Singapore samt til Dubai, Hongkong, Kina, New Zealand og Filippinerne, skriver fortune.com og bloomberg.com.

I Danmark koster det dyreste Wagyu-kød, kobekødet, omkring 2.500 kr. pr. kg.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.