Hos Scott de Bruin på gården Mayura i de sydlige Australien, får Wagyu-kvæget chokolade hver dag.
Formålet er at gøre det eksklusive kød endnu mere saftigt og marmoreret, end det allerede er, skriver Farmes Weekly.
I forvejen får Wagyu-kvæget hos de helt traditionelle producenter i Japan hver dag både massage og mask fra øl- eller risvinproduktion, ligesom der spilles klassisk musik i staldene. Om det også er tilfældet hos Scott de Bruin, forlyder der ikke noget om.
Hos Scott de Bruin, der har produceret Wagyu i 20 år, får dyrene mellem et og to kg Cadbury choklade hver eneste dag. Chokoladen bidrager efter sigende til en langsom tilvækst.
Scot de Bruin sælger bl.a. kødet til Michelin-restauranter i Singapore samt til Dubai, Hongkong, Kina, New Zealand og Filippinerne, skriver fortune.com og bloomberg.com.
I Danmark koster det dyreste Wagyu-kød, kobekødet, omkring 2.500 kr. pr. kg.
Relaterede artikler
Kommentarer