Landboforening: Wake up-call til forbrugerne
Sønderjysk Landboforening hilser Rema 1000s prisstigning velkommen.

"Situationen er som bekendt alvorlig hos mange danske mælkebønder. Derfor er det et vigtigt signal, Rema 1000 sender, når de sætter prisen for en liter mælk op med 50 øre," udtaler Christian Lund, der er formand for Sønderjysk Landboforening i en pressemeddelse til LandbrugsAvisen.dk

En merpris, der vel at mærke skal gå ubeskåret til mælkebønderne.

"Det her viser, at den politik vi fører, bærer frugt. En politik, hvor vi aktivt involverer samfundet. Jeg er godt klar over, at det her tiltag ikke redder økonomien hos den enkelte landmand, men det har en meget, meget stor betydning som et signal til forbrugerne," siger Christian Lund og fortsætter:

"Jeg håber, at forbrugerne får et wake up-call og vil være med til at betale den merpris her og nu. Det skal være med til at sikre forbrugerne dansk mælk i de mængder, vi kender det i dag, også i fremtiden," slutter Christian Lund.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.