Landmænd oplever massiv interesse - vil nu vise ko/kalv projekt frem
Ellinglund Økologi har mødt så massiv interesse for deres arbejde med at holde køer og kalve sammen, at de nu holder åbent hus.

Danske landmænd og deres medhjælpere er nysgerrige på, hvordan man kan holde køer og kalve sammen i en højtydende besætning.

Det har Anne og Gert Glob Lassen, Ellinglund Økologi ved Silkeborg, konkluderet efter, at de blandt andet i LandbrugsAvisen har fortalt om deres ko og kalv projekt.

Det driftige ægtepar har siden årsskiftet afprøvet en praksis, hvor ko og kalv går sammen i de første to uger efter kælvningen, hvorefter kalven parres sammen med en ammetante.

Efter justeringer af konceptet går det så godt, at de har solgt deres kalvevogne og mælketaxa.

På grund af den store interesse for parrets afprøvning har de valgt at åbne dørene til stalden

Faktaboks

Åbent hus hos Ellinglund Økologi

Torsdag den 9. maj fra 10.30-12.30, fortæller Anne og Gert Glob Lassen om praksis og erfaringer når ko og kalv går sammen de første to uger.

Arrangementet afholdes på Ellingvej 16, 8600 Silkeborg i samarbejde med Økologisk Landsforening og Aarhus Universitet.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.