Landmand deler skrækfoto: Lad være med at smide dåser

Efterladte dåser i marken har givet metalsplinter i en stakkels kos foder. Det har fået landmand til at råbe op på Facebook.

Charlotte Hansen fra Hanstholm er forfærdet over de slemme følger det har fået for en ko, at der var metalsplinter i foderet.

Nu har hun derfor delt et meget ubehageligt foto af koen på Facebook. Det er ment som skræk og advarsel til ubesindige personer, der kaster dåser ind i marken.

Til opslaget, skrev hun følgende:

"Køerne ender der, fordi nogen folk smider øl- og sodavandsdåser ud af vinduet. De ender så på marken, hvor der skal laves foder til dyrene. De kommer i en snitter og derefter bliver snittet til 100, måske 1000 små knive, som nu kan skære koen op indvendig. Frygteligt smertefuldt! Tænk jer nu lidt om..." 

I skrivende stund er opslaget blevet delt 24.191 gange på Facebook, ligesom TV, radio og skriftlige medier har delt det, så man kan håbe, at budskabet er sunket ind hos nogle.

Emneord ulykke

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.