Landmand: Jeg sætter altid penge af til efteruddannelse
Jacob Pedersen svarer på spørgsmålet til landmandspanelet i Magasinet Kvæg, som er udkommet i denne uge. Læs her, hvilken strategi han har for efteruddannelse.

HVAD ER DIN STRATEGI FOR EFTERUDANNELSE?

Jacob Pedersen, 380 køer, seks ansatte, Aarup:

"Jeg sætter hvert år penge af til efteruddannelse i budgettet. Jeg ser gerne på, hvad vi gennemsnitligt har brugt de seneste år, når jeg skal sætte en sum til side. Ved at sætte pengene af på forhånd, undgår vi afvigelser ved budgetopfølgning.

Jeg drøfter med de ansatte, hvilke kurser der er relevante for dem.

En af vores ansatte har lige været på ejerinseminør-kursus, fordi han har stor interesse i reproduktion. Min driftsleder har været på ledelseskursus, så han får flere redskaber til at lede den øvrige medarbejderflok. Et par af mine ansatte skal også snart på kursus i optimeret malkning.

Nogle gange letter det implementeringen af nye tiltag, hvis medarbejderne kommer på kursus fremfor, at jeg skal fortælle dem alt. Kurserne giver dem ejerskab til de ændringer, vi skal skabe.

Senest har jeg selv været på kursus i præcisionslandbrug, fordi jeg gerne vil optimere mit markbrug."

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.