Landmand søger kærlighed: Ole er nyforelsket - og fik malet stuen
Den økologiske landmand Ole Andersen fandt kærligheden igennem TV2- programmet Landmand søger kærlighed, nu står hans møbler i stalden.

Ole Andersen, hunden Zita og 200 økologiske malkekøer har fået selskab på gården Hulskovgård ved Kolding. 51-årige Gitte Jensen er flyttet ind og ifølge Se og Hør blevet frue på gården. 

Det nyforelskede par fandt hinanden igennem TV2 – programmet 'Landmand søger kærlighed', og der gik ikke længe før Gitte flyttede ind på gården. Det har betydet drastiske ændringer.

"Jeg har jo altid haft svært ved at smide noget ud. Men det hjalp, da jeg fik lidt hjælp," siger Ole Andersen til Se og Hør.

Der er ikke bare blevet ryddet op, gårdens stue er også blevet malet og der er kommet nye møbler. Det fleste af Oles møbler står nu i stalden.

Her er vores 10 mest læste nyheder i år Mandag 28. december 2015 · 11:24

Gitte Jensen har udover at indrette huset også gang i et andet projekt, nemlig at fede Ole lidt op. Han er så mager, griner hun til ugebladet.

traditionelt pardans

Helt i huset bliver Gitte Jensen nok ikke. Ole Andersen har nemlig lovet at lære hende at køre traktor, og har en helt særlig opgave, der venter hende: At passe kalvene.

Ole Andersen blev især landskendt for sin medvirken i programmet, da han afslørede, at han gik i swingerklub, men den hobby er nu slut. Til gengæld er parret begyndt til standarddans.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.