Landmand: Vi tør stille de svære spørgsmål i min erfagruppe

Claus Fenger deltager i to erfagrupper. Det fortæller han om i Landmandspanelet i Magasinet Kvæg, som udkommer i næste uge.

Af Claus Fenger - fortalt til Peter W. Mogensen

Jeg deltager i to erfagrupper. En hvor vi taler om køer, og en hvor snak om køer er bandlyst.

I denne gruppe taler vi kun om ledelse. Det er enormt spændende at arbejde med. Vi er tæt på at have haft den samme gruppe i 10 år, så vi kender hinanden godt.

Vi arbejder med personlighed, og det kræver en fortrolighed, som man ikke sådan lige får.

For tiden sætter vi besøgsværten i centrum og interviewer på besøgsdagen de interessenter, som er omkring værten. Det kan være familie, andre interessenter, finansieringspartnere osv. Vi taler bl.a. om strategi, forudsætninger og økonomi.

Vi går tæt på. Det kræver mod at stille de spørgsmål, man oprigtigt talt tænker, og det kræver mod at skulle svare. Jeg tager gerne spørgsmålene med mig hjem og prøver at afdække, hvad jeg selv ville have svaret, hvis jeg var i den varme stol. Det er jeg næste gang - det bliver spændende!

 

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.