Lars Løkke holder åbningstalen på Roskilde Dyrskue
Åbningstalen holdes i morgen fredag i Ring 1, dyrskuets største plads, kl. 11.30.

Det bliver statsminister Lars Løkke Rasmussen, der holder åbningstalen, når det 48. Roskilde Dyrskue løber af stablen. Åbningstalen holdes i morgen i Ring 1, dyrskuets største plads, fredag 3. juni kl. 11.30.

”Vi er stolte af, at statsministeren vil åbne Roskilde Dyrskue og dermed markere landbrugets betydning for Danmark”, fortæller Povl Fritzner, formand for Roskilde Dyrskue, der fortæller at aftalen om åbningstalen blev indgået allerede på dyrskuet sidste år. 

Ved åbningsceremonien taler også borgmester i Roskilde Kommune Joy Mogensen samt Povl Fritzner.

Roskilde Dyrskue har inviteret statsministeren til at holde åbningstalen, fordi han har sat fornyet fokus på dansk landbrug i den offentlige debat:

”Landbruget er igen kommet på den nationale dagsorden og som landmænd, hilser vi debatten, det afstedkommer, velkommen. På Roskilde Dyrskue kan publikum gå på opdagelse i landbruget, og se hvad vi går og laver.

Her skaber vi et mødested, hvor vi kan lære hinanden at kende og publikum kan blive klogere på den danske landbrugsproduktion. Et stærkt fagligt grundlag mener vi er udgangspunktet for en bedre debat”, fortæller Povl Fritzner, der selv er gårdejer.

 

 

Faktaboks

Roskilde Dyrskues åbningstalere har haft vidt forskellige baggrunde gennem tiden.

Sidste år holdt Karen Hækkerup, direktør for Landbrug & Fødevarer åbningstalen, i 2014 var det miljøminister Kirsten Brosbøl. Også Jan Kragh Jacobsen (Måltidets Hus) og Helle Thorning (som formand for socialdemokraterne) har stået på Roskilde Dyrskues talerstol.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.