Lyt til ny podcast om kvæg: Første afsnit med Aage Willumsen

Hver uge bringer Kvæg Plus uddrag fra en udvalgt debat i Facebook-gruppen @Malkekvæg.

Brugeren Anders Nøhr Lau skriver:

"Langt om længe er den allerførste podcast klar. Og jeg håber I alle vil lytte med.

Podcasten tager udgangspunkt i et personinterwiev med Aage Villumsen. Vi kommer omkring rigtig mange emner, og vi slår snart hovederne sammen igen.

Her har i beskrivelsen:

På tur med - Aage Villumsen. 'På tur med' er en podcastserie, som tager udgangspunkt i den danske kvægbranche. Gennem serien vil vært, Anders Nøhr Lau, tage fat i nogle af de mest aktuelle emner i det danske landbrug, og invitere spændende og relevante fagpersoner indenfor til en samtale om emnerne.

I dette afsnit er Aage Villumsen inviteret til en snak, som blandt andet kommer til at handle om: Aages top5 foder, snitlængde, gyllerester i græs, drøvtygning, vandoptag, tørstofprocent i majs før snitning, salmonella, ensartet fodring, restbeløb, eksempler på EFK, ensillerings middel og meget meget mere."

Lyt til første afsnit af "På Tur Med" her

Opslaget har 50 kommentarer, og en fra Kent lyder:

"Hvad mener Aage villumsen om alternative protein og fedt kilder... hestebønner... hele raps?"

Læs alle kommentarer til opslaget her

Faktaboks

Facebook-gruppen @Malkekvæg

  • 9.227 medlemmer
  • Det er en lukket gruppe på Facebook, men du kan nemt anmode om at blive medlem. Vi lukker kun personer ind fra erhvervet
  • Find gruppen ved at søge på ordet malkekvæg på Facebook
  • Gruppen debatterer faglige spørgsmål om kvægbrug  

 

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.