Madrassen du vil falde på knæ for

Cow-Welfare A/S fremviser en skrå madras på Agromek, som er særlig blød i forenden.

Man får næsten lyst til at falde på knæ, når man besøger Cow-Welfare A/S stand på Agromek.

Det sønderjyske firma med speciale i staldinventar til kvæg har en madras med, som udover at være skrå også er særlig fordi den er hård i den bagerste halvdel af madrassen og blød i den forreste halvdel.

At madrassen er skrå har den indlysende fordel, at man slipper for at støbe sengebåsens beton-bund med hældning. At lave en plan overflade sparer tid og penge i bygge-fasen.

Madrassens højde er otte centimeter foran og tre centimeter bagerst. At madrassen skråner betyder også, at især urin løber af madrassen og gødning er let at trække ned på spalterne.

Godt for knæene

Den latex-baserede madras er delt i to stykker, hvor det forreste stykke er ekstra blødt.

Ifølge Andrea Hansen, Cow-Welfare A/S, tager den bløde forende hensyn til belastningen på køernes knæ, når de lægger sig på madrassen.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Som topdug over madrassen kan man vælge mellem gummi og nylon.

Andrea Hansen fortæller, at firmaet især har oplevet stor interesse fra tyske landmænd, som ændrer deres sengebåse med dybstrøelse til sengebåse med madrasser.

Madrassen koster 980 kroner pr. løbende meter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.