MidtWest Farmshow har 10 års jubilæum
Dyrskue, der afholdes d. 12. og 13. juni af LandboUngdom og 4H i Region Viborg, runder skarpt hjørne.

Mens landmændene har travlt i marken, er arrangørerne bag MidtWest Farmshow trukket i arbejdstøjet for endnu en gang at skabe en forrygende dyrskueweekend i 2015.

De forskellige arbejdsgrupper har allerede været i gang et stykke tid, og der arbejdes intenst på at planlægge en super weekend med udstillere, dyr og aktiviteter.

Farmshow finder i år sted den 12. og 13. juni på dyrskuepladsen i Skive. Det er 10. gang, der holdes Farmshow.

Børnenes dag

Om fredagen lægges traditionen tro ud med Børnenes dag, hvor skoleklasser, institutioner og dagplejere inviteres ned på dyrskuepladsen til en masse aktiviteter. Her vil der være forskellige dyr, som børnene kan snakke med, og man kan prøve at malke en ko eller sidde på en hest.

Der er mulighed for at høre om landbruget, og hvor fødevarerne kommer fra. I år arrangeres en række faste programpunkter, hvor især skoleklasser kan melde sig til forskellige temaer omkring dyr og maskiner.

Dyrskue om lørdagen

Lørdag den 13. juni er dyrskuedag, og der bliver rig mulighed for at se masser af  kreaturer, heste, får og geder. I de to store ringe vil der foregå præmiering og fremvisning af de flotte dyr.

Også børnene har mulighed for at udstille deres kæledyr på børnedyrskuet. Og har man ikke et kæledyr, kan man udstille mange andre ting: sin flot pyntede cykel, sit bedste legetøj, en fantasifuld kage eller noget fra haven. Kun fantasien sætter grænser.

Stor udstillerinteresse

Sidste år udvidede man udstillingsområdet, så endnu flere virksomheder kunne få mulighed for at præsentere deres produkter for publikum.

Flere udstillere reserverede allerede en plads umiddelbart efter sidste års Farmshow, og i skrivende stund er allerede over halvdelen af pladserne solgt. Især de sidste par uger er udstillerne strømmet til.

Formand for MidtWest Farmshow Morten Otte glæder sig over den store interesse:

Mere om dette tema

Her kan du finde artikler om de mange dyrskuer, der kommer i løbet af 2015. 

”De sidste par år har udstillerantallet været støt stigende, og det er fantastisk, at så mange virksomheder og landmænd støtter op om farmshowet. Lige nu ringer rigtig mange for at sikre sig en standplads, så vi kan kun opfordre virksomhederne til at skynde sig, hvis de vil være sikre på at få en plads, inden der bliver udsolgt.”

Alle typer af virksomheder er velkomne som udstillere på Farmshow, hvad enten det drejer sig om produkter henvendt specielt til landmænd eller mere generelt til hus-, have- og fritidsfolket. En stand på Farmshow i Skive giver god mulighed for at vise og fortælle om sine produkter og komme i kontakt med et bredt publikum fra både land og by.

Aktiviteter og underholdning

Både fredag og lørdag vil der være opstillet et kæmpe legeland på pladsen, hvor børn kan boltre sig. Derudover er der bl. a. halmlegeplads, korncontainer, sandkasse med mange maskiner, pedaltraktorer samt legetæppe med dyr, bondegård, traktorer m.v. Der vil også begge dage være mulighed for kreative aktiviteter af forskellig slags.
En fast tradition om lørdagen er også havetraktortrækket, og desuden arbejdes med forskellige andre underholdende indslag i løbet af dagen. Program for dagen udsendes senere.

Farmshow i Skive arrangeres af LandboUngdom og 4 H i Region Viborg.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.