Næsten 1.700 køer er klar til fremvisning på stort årsmøde

Tre større besætninger slår stalddørene op, når Avlsforeningen for Dansk Holstein afvikler årsmøde i næste uge.

Tre større kvægbesætninger med sammenlagt tæt på 1.700 køer er klar til fremvisning, når Avlsforeningen for Dansk Holstein fredag den 29. september afvikler årsmøde i og omkring Viborg.

Årsmødet indledes med fagligt møde på BioCirc Arena ved Tinghallen i Viborg, hvor foreningens formand Johnny Nielsen og chefkonsulent Torben Lund aflægger beretning og lægger op til debat om racen.

Om eftermiddagen er der mulighed for at besøge tre kvægbesætninger: Bathau Holstein med 380 holsteinkøer, Johan Høyers besætning med 620 holsteinkøer og Hans Olav Frederiksens besætning med 640 holsteinkøer.

Der er aktuelt tilmeldt 400 deltagere til årsmødet, og derfor håber arrangørerne at slå sidste års tilmeldning, som lød på 450 deltagere.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.