Naturmælk tager genvej til eksport af oste

Ved at indgå et samarbejde med et handelsselskab vil mejeriet Naturmælk gå efter at få eksport af oste.

Efter at have neddroslet en satsning på eksport til Kina sidste år, så det lille, økologiske mejeri Naturmælk nu igen ud på verdensmarkedet.

De har indgået en aftale med det store fynske handelsselskab Uhrenholt, der via 20 handelskontorer rundt omkring i verden vil sælge øko-oste fra Naturmælk, skriver Fødevarewatch.dk.

"Uhrenholt er gearet til eksport, mens vores fokus er på hjemmemarkedet. Uhrenholt vil få et attraktivt supplement til deres eksisterende sortiment ved at få økologiske oste ind i det, mens det for os vil være godt at få eksport i gang, uden vi selv skal bygge en eksportafdeling op," forklarer Nelly Riggelsen, salgs- og marketingchef i Naturmælk.

I regnskabsåret 2013/14, der blev afsluttet d. 30. september, havde mejeriet en omsætning på knap 242 mio. kr. Det var 25 mio. kr. mere end året før.

Emneord mælk

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.