Nordjysk landmand risikerer bøder for mangler
Landmand fra Vestsalling ved Skive risikerer bøder på op til 40.000 kr. Blandt andet for manglende øremærkning og besætningsliste.

En landmand fra Vestsalling ved Skive risikerer bøder på op til 40.000 kr, skriver Skive Folkeblad.

Store kreaturer uden øremærker og ingen besætningsliste var, hvad Midt- og Vestjyllands Politi og Fødevarestyrelsens Rejsehold mødte på et uanmeldt besøg hos landmanden.

Landmanden var i gang med at slagte en ko, der hang i kæder, da betjente og kontrollører mødte op. Landmanden får helt sikkert en bøde på 5.000 kr. - som er prisen for et kontrolbesøg, hvis ikke forholdene er i orden.

Han risikerer dog endnu højere bøder, når Fødevarestyrelsens Rejsehold har undersøgt forholdene nærmere, skriver lokalavisen. De vil undersøge eventuelle tidligere uretmæssigheder hos landmanden, og resultatet af de undersøgelser vil være afgørende for, hvor stor den samlede regning bliver for landmanden.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.