Nu udbetales 750 kroner pr. dyr i slagtepræmie

Flere præmieberettigede dyr får satsen for slagtepræmie til at falde en anelse. Pengene er på vej indenfor fem dage.

Producenter af kvier, stude og tyre, som har leveret mindst fem præmieberettigede slagtedyr i 2017, får indenfor fem bankdage slagtepræmierne på bankkontoen. Det meddeler Landbrugsstyrelsen.

Der blev i 2017 slagtet 9.000 flere præmieberettigede dyr i forhold til 2016. Samlet set blev der slagtet 239.000 præmieberettigede dyr og de blev leveret af 4.350 landmænd.

Landbrugsstyrelsen gør i forbindelse med udbetalingen opmærksom på, at de hvert år modtager 9.000 tilmeldinger fra landmænd, som ikke slagter dyr. Det betyder, at styrelsens medarbejdere kommer på besøg for at kontrollere dyr hos landmænd, som slet ikke har kvæg.

Opfordringen lyder derfor, at man kun tilmelder sig ordningen, hvis man regner med at slagte mindst fem kvier, stude og tyre. Tilmelding sker via Fællesskemaet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.