NutriFair: Vi har god opbakning til næste års messe
Den specialiserede landbrugsmesse, NutriFair, er allerede i gang med at forberede næste års messe, hvor de kan fejre fem års fødselsdag.

Det er lidt over to uger siden, at NutriFair 2015 løb af stablen. Dog er arrangørerne allerede i gang med at skabe rammerne for næste års fagmesse. 

Både under og efter årets messe har arrangørerne oplevet stor udstiller-opbakning til det fundament, den specialicerede landbrugsmesse hviler på i Frederecia. 

Næsten halvdelen af udstillerne fra årets messe har allerede afleveret tilmelding eller givet tilsagn til at udstille på NutriFair 2016, som afholdes i dagene 20.-21. januar næste år, skriver messen i pressemedddelelse. 

Kæmper med udfordret brance

"Det er virkeligt dejligt. Udstillerne fortæller os samtidig, at konceptet, geografien og rammerne omkring NutriFair er helt rigtigt" siger Peter Sunesen, der er projektleder i Messe C i Frederecia, hvor NutriFair bliver afholdt.

"Udstillerne og de besøgende skaber i høj grad selv indholdet i sådan en messe, så som arrangører er vi både stolte og ydmyge over for den tillidserklaring, vi har fået. Vi ved, brancen er meget udfordret, men vi vil naturligvis arbejde stengårdt på at skabe en fantastisk fem-års-fødselsdags-messe i 2016" fortsætter han.  

Opbakning fra svine- og mælkeproducenter

Der er opbakning til NutriFair fra Danske Svineproducenter, der har valgt at afholde en generalforsamling i direkte tilknytning til NutriFair. 

"Vi er naturligvis igen en aktiv del af messens tilblivelse. NutriFairs relevans og faglige indhold, samt muligheden for at kunne kombinere generalforsamling og messebesøg på samme dag, er helt rigtigt for både vores medlemmer og os som forening" fortæller direktør i Danske Svineproducenter, Hans Aarestrup. 

Landsforeningen for Danske Mælkeproducenter (LDM) tilslutter sig også opbakningen:

"Vi kommer i dialog med mange af vores medlemmer under NutriFair, og det er vigtigt for os at få den gode snak med dem ansigt til ansigt" siger sekretariatschef i Landsforeningen for LDM, Christen Sievertsen. 

"Der er ingen tvivl om, at samarbejdet og sparringen med både Svineproducenterne og Mælkeproducenterne er en af hjørnestenene i gennemførelsen af NutriFair. De er på hver deres felt med til at sikre den høje faglighed og tætte kontakt til landbruget" afslutter Peter Sunesen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.