Ny fire-i-en foderblander
Produktnyt: Trioliet har lanceret en ny foderblander, som kan opsamle foderet, blande det, transportere det og uddele det på fodergangen. 

Hollandske Trioliet har lanceret den højteknologiske fodervogn, Triotrac M, skriver Dairy Global

Det er en fire-i-en maskine, hvilket betyder den selv kan opsamle foderet, blande det, transportere det og uddele det på fodergangen. 

Normalt vil man have brug for en fodervogn, en traktor med skovl til at køre vognen og læsse den, alternativt skal man have en traktor til at køre vognen og en teleskoplæsser til at læsse foderet. 

Kompakt og alsidig  

Triotrac M har dieselmotor, som er nem at komme til bagfra. Der er plads til 14 kvadratmeter foder, som bliver blandet med en lodret blandingssnegl og en skærende rotor, som også får foderet ind i blandingsvognen. 

Triotrac M kan tage ensilage fra plansiloen op til 4,5 meters højde, og kan blande både runde og firkantede baller, løse biprodukter, mineraler, foderroer og kartofler. 

Maskinen er lille og kompakt, med god bevægelighed. Derfor passer den ind i langt de fleste stalde, og kan komme rundt på snævre områder. 

Førerhuset er rummeligt og kan justeres, så det passer alle. Et enkelt joystick bruges til at styre hele maskinen, som kan kører 35 km/t. 

Foderet kan uddeles med enten et transportbånd bagpå eller med fodringsdøre i begge sider. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.