Ny klik-løsning gør det nemt at flytte elhegn
Med fleksibelt elhegn fra new zealandske Gallagher klikker du hurtigt tråden fast på plastpæle, som let kan flyttes og justeres.

Plastpæle og trådholdere lige til at klikke på pælen i de højder, du ønsker.

Og skal der skiftes fra tråd til bånd, skifter du bare trådholderen ud og klikker en båndholder på i stedet for. I valgfrit antal på hver pæl og i lige den højde, du ønsker. Og er der behov for tråd eller bånd i flere højder, kan det det også lade sig gøre.

New zealandske Gallagher er blandt verdens største producenter af elhegn, og firmaets nye elhegnsløsning udmærker sig først og fremmest ved sin enkelhed og fleksibilitet.

Løsningen er bygget op omkring kraftige kunststofpæle, der ikke bare isolerer 100 procent, men også bruger klik-holdere til tråd eller bånd. Klikholderne klikkes, som navnet antyder, direkte på pælene og flyttes eller afmonteres lige så nemt igen.

Der er klikholdere til både metaltråd og kunststoftråd samt bånd, og der kan skiftes frit mellem dem på pælene.

Intet specialværktøj

»Ved hjælp af disse pæle kan landmanden bygge et permanent hegn, og det er en særdeles omkostningseffektiv løsning, fordi hegnet simpelthen kan opsættes manuelt uden tunge maskiner.

Maskiner er dyre, og desuden kan de ikke anvendes på vanskeligt tilgængelige steder. Pælen kan også nemt fjernes manuelt ved hjælp af et specialværktøj og derefter genbruges på andre græsmarker«, forklarer Mark Harris, som har ansvaret for Gallaghers internationale salg

Dermed er løsningen meget anvendelig i forhold til en driftsform med mange forpagtede arealer samt naturarealer, fremhæver salgschefen

Gallaghers europæiske hovedkvarter ligger i Holland. Firmaet producerer alt til elhegn og har 17 forhandlere i Danmark.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.