Ny salmonella-bekendtgørelse er udskudt - igen
Det er fortsat uvist, hvornår salmonellabekendtgørelsen træder i kraft.

Den nye salmonellabekendtgørelse, som oprindeligt skulle træde i kraft 1. oktober, er fortsat ikke trådt i kraft. Og det vides fortsat ikke, hvornår bekendtgørelsen er færdigbehandlet, oplyser Fødevarestyrelsen til LandbrugsAvisen.

Datoen for ikrafttrædelse blev først rykket fra 1. oktober til 15. oktober, men Fødevarestyrelsen er ikke færdig med at behandle bekendtgørelsen, og kan derfor ikke sætte en ny dato på, hvor bekendtgørelsen vil træde i kraft.

Blandt de vigtigste ændringer i den kommende salmonellabekendtgørelse er en udvidelse af den lavprævalente zone, så dele af Østjylland og området nord for Limfjorden inddrages i det lavprævalente område, som hidtil har været Fyn, Sjælland og de øvrige øer.

Den nye ændring har til formål at inddæmme salmonella i kvægbruget.

Du kan læse mere her.

Og her.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.