Nyt kvægfoder er baseret på dansk protein
Nyt foderkoncept til kvæg er baseret på dansk protein.

Grovvarekoncernen Danish Agro har netop lanceret et nyt økologisk kvægfoderkoncept, hvor hovedingrediensen er danskproduceret protein.

Det skriver Danish Agro i en pressemeddelelse.

Det nye kvægfoderkoncept, Logi Kvæg Beany, er produceret ud fra et nærhedsprincip, idet hestebønnerne samt korn, klid og ærter som udgangspunkt er rene danske råvarer. De øvrige proteinråvarer i foderkonceptet såsom rapsfrø, rapskager, solsikkekager og græsprodukter kan komme fra andre europæiske lande.

"I Danish Agro arbejder vi aktivt med en række forskellige tiltag, hvis formål er at mindske miljøpåvirkningen fra den protein, som bruges i vores foderproduktion. Danskproduceret protein fungerer godt som hovedingrediens i det her foderkoncept", fortæller Direktør i Danish Agro, Henning Fogh.

Nyudviklede foderblandinger med dansk protein mindsker samtidig afhængigheden af import af protein til foderproduktionen, hvilket medfører en række fordele:

"Med de nye blandinger tilbyder Danish Agro et stærkt alternativ til den økologiske sojaprotein, som har været vanskelig at skaffe i god kvalitet. Samtidig er det nye foderkoncept et naturligt resultat af det fokus, Danish Agro har på at anvende alternative proteinkilder. Der er lagt vægt på et nærhedsprincip uden at gå på kompromis med kvaliteten eller stabiliteten", forklarer Markedschef for kvæg og økologi i Danish Agro, Kent Mathiesen.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.