Oksekød får lussing med svag efterspørgsel på simrekød og hakkedrenge
Danish Crown Beef sænker noteringen på kreaturer og ungtyre med henholdsvis 30 og 20 øre pr. kg.

Markedet for okse- og kalvekød er noget presset sammenlignet med sidste uge. Der er fortsat stabile tilførsler af slagtedyr, men efterspørgslen er desværre ikke på sit højeste, lyder det fra Danish Crown i en aktuel markedskommentar.
 
De udskæringer af okse og kalv, der passer til grillen, er fortsat efterspurgt, hvorimod kød til simreretter og hakket kød går langsommere.
 
Solskin og VM er godt til at samle forbrugerne til fællesspisning og hygge, men okse- og kalvekødet står ikke øverst på menuen.
 
Prisudviklingen på kød generelt er under pres og udbuddet er stort. Afsætningen i Asien er svag, ikke mindst på bi-produkterne og huderne, lyder det fra Danish Crown Beef.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.