Oksekød presset på prisen: Salg af dyre bagfjerdinger gået i stå
Markedet for okse- og kalvekød er anstrengt, lyder det fra Danish Crown Beef. Priserne for kreaturer falder med 30 øre pr. kg, mens ungtyre er uændret i denne uge.

Markedet for okse- og kalvekød er roligt. Tilførslerne af slagtedyr er stabile, og afsætningen forløber nærmest uændret, skriver Danish Crown Beef i en markedskommentar.

Efterspørgslen koncentrerer sig om forfjerdinger, mens det stadig kniber med de dyre udskæringer af bagfjerdingen, og priserne er under pres.
 
Hjemmemarkedet melder om rolig handel. Interessen samler sig om hakket kød og udskæringer til hverdagsretter.
 
Eksporten til Sydeuropa er påvirket af fasten, og kødforbruget er på et moderat niveau. Salget af de dyre udskæringer er anstrengt, og priserne er på et lavt niveau, lyder det fra Dansih Crown Beef..

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.