Rådgiver: Tænk din nykælverløsning grundigt igennem
Kunsten er at opfylde lovkravet om en ædeplads pr. nykælver, så både køerne i opstartsfasen, resten af besætningen og besætningsejer og ansatte får noget ud af det. To vidt forskellige bedrifter og en erfaren bygningsrådgiver deler ud af deres erfaringer. Artiklen er første gang publiceret i magasinet Kvæg Special nr. 1, april 2016.
--------   ------------------------------------------------------------------ --------   ------------------------------------------------------------------ Ifølge agronom og bygningsrådgiver Robert Pedersen fra BK Nord er det vigtigt at overveje logistik, smittebeskyttelse, arbejdstidsforbrug og fremtidige planer for bedriften inden en midlertidig eller permanent etablering af ædepladser til nykælvere laves. »Et par låger og så er man i princippet langt ift. lovkravet om en ædeplads pr....
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Kvæg+ for 129 kr/md.

Tilmeld dig Kvæg+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.