Robotterne skal yde mere, og vi skal sikre en god hverdag

Hos Thomas Poulsen, Ågården ved Mern, skal 2022 bl.a. bruges på at fintune de seks malkerobotter, som blev installeret i 2021. Han vil optimere robotterne, så der kan produceres mest mulig mælk.

Et andet indsatsområde bliver at skabe den gode hverdag, som skal favne både familielivet med hustru og to børn og mælkeproduktionen fra de 450 jerseykøer og de ansatte. Inklusiv Thomas er de i alt seks personer beskæftiget i staldene.

I løbet af året træder ny lovgivning om kvæg i kraft, og det vil få Thomas Poulsens opmærksomhed, så han kan leve op til kravene.

Et andet nyt tiltag er levering af gylle til biogasproduktion, idet Thomas Poulsen bliver leverandør til Nature Energys nye anlæg i lokalområdet.

»Jeg kommer også til at skulle bruge tid på de nye tilskudsordninger, som ikke ser ud til at falde ud til mælkeproducenternes fordel. Jeg er ret spændt på, hvilke konsekvenser der venter«, siger Thomas Poulsen.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.